Miten lainaat kalustoja 101

Kolon varastosta saa ensisijaisesti tavaraa lainaan torstaisin klo 19.30. Sovi asiasta kuitenkin etukäteen Laijan kanssa.

Varastoa saavat itsenäisesti käyttää vain varastovastaavat, hallituksen jäsenet ja johtokuusikko. Erillisluvalla muut, kysy aina lupa ja toimintaohjeet varastovastaavilta.

Kaluston lainaamisen säännöt johtajille:

  1. Merkkaa tarkasti listaan, mitä otit. Huom! Trangioiden kanssa ota aina puukapustat.
  2. Palauta lainaamasi tavarat mahdollisimman nopeasti käytön jälkeen joko suoraan varastovastaavan kanssa varastoon tai sovitusti kolon keittiön pöydälle. Jos palautat tavarat keittiön pöydälle, laita tavaroiden mukaan selkeä lappu, keneltä tavarat ovat ja ilmoita palautuksestasi Laijalle viestillä. Huolehdithan siitä, että varastovastaavien ei tarvitse soitella perääsi, vaan oma-aloitteisesti varmistat tavaroiden palautuksen käytön jälkeen.
  3. Palauta varastoon vain ehjiä, kuivia ja siistejä tavaroita. Lainaajan vastuulla on hoitaa mahdollinen pesu ja/tai kuivatus. Jos jokin Mavan tavara rikkoutuu tai häviää, kerro siitä ehdottomasti varastovastaaville.
    • Kuivata/tuuleta teltat ja laavut huolellisesti käytön jälkeen. Jos lainaat puolijoukkuetelttaa, sovi palautus suoraan leirivälinelainaamolle, jossa teltan saa kuivumaan.
    • Pese ja kuivata trangiat huolellisesti. Huom! Kuivata myös kaasun ympärillä oleva pussi ilmavasti, muuten se homehtuu! Trangioita ei saa pestä tiskikoneessa.
    • Siisti työkalut. Jos työkalut tarvitsevat teroitusta, kerro siitä eteenpäin varastovastaaville.

Kolon varastovastaavina toimivat:

Larissa “Laija” Olasvuori, 050 547 3090

Hannu Saarentaus, 040 725 0275 (sovi telttojen kuivatukset leirivälinelainaamossa ensisijaisesti Hannun kanssa)

Leirivälinelainaamo sijaitsee Espoonlahden paloaseman hallitiloissa (Rehtorintie 2)

Löydät kolon varastossa olevan kaluston tiedot alta. Tutki listaa ja käytä kalustoa hyödyksi koloilloissa, kisoissa, retkillä ja leireillä. Jos kaipaat jotain, mitä meiltä ei vielä löydy, kerro siitä varastovastaaville, niin teemme asiasta hallitukselle esityksen.

Mavan kalustolistaus

Miten käytät lippukunnan rahoja 101

Ohjeita rahan käyttämiseen lippukunnassa löydät alla olevasta tiedostosta. Kurkkaa, mitä kaikkea lippukunta kustantaa jäsenilleen, miten ryhmille suunnattua käyttörahaa voi hyödyntää ja kuinka hinnoitella retki järkevästi!

Kululaskun lippukunnalle voit tehdä osoitteessa mava.kululaskut.fi. Tarvitset sitä varten kuvan kuitista ja tilinumerosi IBAN-muodossa. Kululaskujärjestelmän kautta voit myös hakea ennakkoa esimerkiksi retken hankintoihin. Apua kululaskujärjestelmän käyttöön löydät alla olevan tiedoston lopusta.

Mavan rahankäyttö- ja kululaskuohje, päivitetty 2020

Johtajiston Drive

Linkki Driveen